Melissa Bosker

Actief voor Amstelveen is een nieuwe lokale partij in Amstelveen, opgericht door mensen met en zonder ervaring in de politiek.
Bij die laatste groep hoor ik, maar ik volg de politiek in Amstelveen al jaren op de voet en voor mij is het tijd om ook mijn steentje bij te dragen.

Er moet een hoop gebeuren in Amstelveen. Ik ben van mening dat de politiek de afgelopen jaren heeft stilgestaan en ieder raakvlak met de bewoners is kwijtgeraakt.
Het lijkt wel alsof de gemeenteraad leeft in een papieren werkelijkheid en wij, als bewoners van Amstelveen, leven in de realiteit.
Jongeren en starters kunnen geen woning vinden en vertrekken uit Amstelveen. En met dat vertrek verliest Amstelveen haar toekomst. Ik ben van mening dat een investering
in de jeugd een investering is in de toekomst van Amstelveen.

Wij, van AVA, willen meer woningen voor jongeren en starters en dat is inmiddels wel duidelijk denk ik. Maar hoe willen wij dat gaan doen?
Wij willen dat de woningbouwprojecten ‘De Scheg’ en ‘De Groenelaan’ worden aangepast.

Ik ben enorm benieuwd wat het huidige college de afgelopen jaren heeft gedaan voor de bewoners van Amstelveen op het gebied van wonen. Volgens mij waren ze er namelijk allemaal bij toen de plannen voor de woningen in het duurdere (lees dure) segment de eerste paal sloegen.
Het is tijd voor een verandering, voor een frisse wind, voor een partij die er met gestrekt been in gaat!