Jacqueline Höcker

Vice-fractievoorzitter- raadslid

Portefeuilles: B&S

Woordvoerder: B&S

Welkom op het profiel van Jacqueline Höcker. Jacqueline is een sociaal bewogen vrouw. Zij heeft als achtergrond haar psychologieopleiding en een opleiding in professionele communicatie. Zij werkt als trainer, opleider en coach op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Zij werkt met multinationals zoals Unilever, KPN en Groot en kleinbedrijf en particulieren met een lange lijst van opdrachtgevers.

Ook doet zij opdrachten voor diverse gemeenten en college B&W. Voor AVA wil zij haar passie en verbindingskracht inzetten op het sociaal domein en wil zij de kloof dichten tussen inwoner en politiek. Door haar werkzaamheden met mensen bij overheidsinstellingen, welzijnsinstellingen, organisaties en particulieren begrijpt zij klein en groot leed wat haar dan ook drijft zich in te zetten voor inwoners.

In het begin van haar werkzame leven heeft zij als theater- en dansdocent en als beroepsdanseres gewerkt bij het Scapino Ballet, het conservatorium en de Hoge School der Kunsten. Jacqueline zal zich richten op zorg, onderwijs en kunst en cultuur. Zij heeft diverse bestuurlijke functies gehad en wil zich naast haar werkzaamheden verder inzetten op politiek lokaal niveau.
Haar website is www.jacquelinehocker.nl

Mensen