Michel Becker

Fractievoorzitter- raadslid

Portefeuilles: RWN en ABM

Woordvoerder: commissie RWN en ABM

Michel Becker is samen met Tim Lechner oprichter van Actief voor Amstelveen. Hij is zeer gemotiveerd om weer als raadslid van toegevoegde waarde te zijn en stelt zijn jarenlange bestuurlijke ervaring en maatschappelijk netwerk graag ter beschikking. Michel heeft ondermeer 10 jaar bestuurlijke ervaring bij D66 en zat voor deze ook als raadslid in de gemeenteraad. Ook is Michel meer dan 15 jaar actief als lokaal- en regiovoorzitter van Koninklijk Horeca Nederland en is hij benoemd tot lid van verdienste.

Tevens is hij erevoorzitter van de Amstelveense carnavalsvereniging de Turftrappers en bestuurslid en vicevoorzitter van Sporting Martinus, ook daar benoemd tot lid van verdienste. Als ondernemer heeft hij zijn sporen verdiend met alle ups en downs die daarbij horen en weet wat er bij ondernemen komt kijken. Momenteel directeur-eigenaar van Amstelland Consultancy, organiseert hij op Horeca-Events- de Media en Facilitaire zaken.

Michel is uitgever en hoofdredacteur van AmstellandSport, de gratis huis aan huis sportkrant voor Amstelveen en omstreken. Hij onderschrijft de speerpunten van AVA en wil met name inzetten voor de belangen van het Midden & kleinbedrijf en ZZP’ ers,de instroom van 50 Plussers en alle ontwikkelingen op sportgebied.

Vanzelfsprekend onderschrijft hij de visie en speerpunten van AVA en wil zich met name inzetten om jongeren een stem te geven, ondersteuning voor Starters- zowel als woningzoekende als ondernemer, betaalbaar woonaanbod, empathie tonen voor MKB & ZZP en bij alle ontwikkelingen op sportgebied. Trots op AVA, een sociaal liberale partij, met als motto: Horen Zien en Doen!

Mensen