Wil Seiffers

Burgerlid

Woordvoerder: B&S

Na de middelbare school, en een hbo-opleiding bedrijfseconomie, ben ik veertig jaar werkzaam geweest in het bedrijfsleven. Diverse functies bij internationale bedrijven.

De laatste vier jaar van mijn arbeidsverleden heb ik het roer totaal omgegooid. Na het afronden van een hbo-opleiding psychologie/pedagogie heb ik gewerkt in de verslavingszorg. Voornamelijk cliënten met een dubbele diagnose problematiek.

Ik ben jaren – als vrijwilliger – actief geweest voor de ouderenbond Anbo en ben voor deze organisatie nog steeds werkzaam als belastinginvuller voor de ouderen in Amstelveen.

Zes jaar heb ik deel uitgemaakt van de seniorenraad van de gemeente Amstelveen en de vorige raadsperiode was ik lid van de commissie Burgers en Samenleving voor de OCA te Amstelveen. Na het uiteenvallen van de OCA ben ik lid geworden van AVA en na de verkiezingen van 2018 mag ik opnieuw deel uit maken van de commissie Burgers en Samenleving.

Samen met ons raadslid Jacqueline Höcker denken, praten en beslissen wij mee over alle onderwerpen die in de commissie Burgers en Samenleving aan de orde komen. O.a. ouderen, cultuur, onderwijs, schuldhulpverlening, volksgezondheid, WMO, onderwijs, sport en musea. Ook werkbezoeken aan diverse scholen en instellingen behoren tot het takenpakket.

In de huidige raadsperiode is er al veel bereikt door AVA en wij hopen dat in deze en de volgende raadsperiode te kunnen voortzetten.

Mensen