Michel Becker

Michel Becker is samen met Tim Lechner oprichter van Actief voor Amstelveen. Hij is zeer gemotiveerd om weer als raadslid van toegevoegde waarde te zijn en stelt zijn jarenlange bestuurlijke ervaring en maatschappelijk netwerk graag ter beschikking. Michel heeft bestuurlijke ervaring onder meer bij D66 en zat voor deze ook in de gemeenteraad. Als lokaal- en regiovoorzitter van Koninklijk Horeca Nederland is hij benoemd tot lid van verdienste.

Tevens is hij erevoorzitter van de Amstelveense carnavalsvereniging de Turftrappers en is hij bestuurslid en vicevoorzitter van Sporting Martinus, ook daar benoemd tot lid van verdienste. Als ondernemer heeft hij zijn sporen verdiend met alle ups en downs die daarbij horen en weet wat er bij ondernemen komt kijken. Momenteel directeur-eigenaar van Amstelland Consultancy, organiseert hij op Horeca-Events- de Media en Facilitaire zaken.

Michel is uitgever en hoofdredacteur van AmstellandSport, de gratis huis aan huis sportkrant voor Amstelveen en omstreken. Hij onderschrijft de speerpunten van AVA en wil met name inzetten voor de belangen van het Midden & kleinbedrijf en ZZP’ ers,de instroom van 50 Plussers en alle ontwikkelingen op sportgebied.