De Top 10 van Actief voor Amstelveen

Vol trots presenteert Actief voor Amstelveen de top 10

Op de ledenvergadering van AVA woensdag jl. hebben de leden unaniem de kandidatenlijst vastgesteld voor de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart 2022. Alle kandidaten overleggen volgens de statuten van AVA een VOG verklaring. Voorzitter en oprichter van AVA Tim Lechner, feliciteerde namens bestuur en leden alle kandidaten en heeft mede door de aanwezige expertise en diversiteit op de lijst, alle vertrouwen in een succesvolle campagne met zetelwinst tot gevolg

TOP 10 TEAM AVA 

1. Michel Becker, ondernemer


Mede oprichter en huidig fractievoorzitter van AVA, 40 jaar ondernemer, meer dan 30 jaar bestuurlijke actief bij o.a. Koninklijke Horeca Nederland, Economisch platform KvK NH, Sporting Martinus en de lokale politiek. Met zijn tomeloze inzet, dossierkennis en energie, hét voorbeeld dat je in de lokale politiek echt van betekenis kunt zijn om doelstellingen te verwezenlijken. 

2. Gonnie van Rietschoten, ondernemer MKB

Momenteel burgerlid van AVA in de commissie Ruimte-Wonen & Natuur. Als eigenaar van een rijwielzaak, pakt zij ook haar verantwoordelijkheid als bestuurslid bij de V.A.D. Vereniging Amstelveense Detaillisten. Onderscheid zich door haar inzet en betrokkenheid bij de verschillende dossiers, vooral op het gebied van betaalbaar wonen voor ouderen & jongeren in Amstelveen. 

3. Peter Grifhorst, facilitair manager

Een echte teamplayer, heeft als “mensen-mens” zijn sporen verdient op maatschappelijk gebied, vooral als trainer-coach bij verschillende Amstelveense voetbalclubs. Heeft naast een groot netwerk een creatief organiserend vermogen en staat midden in de Amstelveense gemeenschap. 

4. Kavita Laldjising, service coördinator Vastgoed

Met haar jeugdige uitstraling en enthousiasme een welkome aanvulling op de lijst. Brengt haar kennis in betreffende huurdersbelangen en is voor de jongeren aanspreekpunt voor AVA-NEXT (Jongerenplatform AVA). Heeft oog voor groen en tevens als vrijwilligster bestuurlijk actief bij Sporting Martinus.

5. Ben Westendorp, procesmanager

In bestuurlijk Amstelveen geen onbekende. Zeer gewaardeerd als fractiesecretaris en als burgerlid in de commissie Algemeen Bestuur en Middelen. Een zeer gedreven politicus en een echte dossiertijger zonder franje, met duurzaamheid als specialisatie. Voorzitter bij Veilig Verkeer NL Amstelveen, nu als vrijwilliger redacteur bij MijnAmstelveen. 

6.Ronald Bouwman, schooldirecteur basisschool

Veel kennis van zaken op het gebied van onderwijs, jeugdhulpverlening en gedragsproblematiek. Brengt met zijn justitiële achtergrond veel expertise binnen betreffende veiligheid en ondermijning. Wij delen zijn visie om vanuit de overheid meer vraaggericht dan aanbodgericht te werken, meer in te spelen op wat jongeren nodig hebben en dit doeltreffender af te stemmen.
 

7. Ruscha de Jong- de Roos, senior accountmanager

Actief in de Bewonerscommissie met grote aandacht voor achterstallig onderhoud bij sociale huurwoningen. Een warme authentieke persoonlijkheid die zich niet alleen in gaat zetten voor de woonzorg bij ouderen, maar ook bij AVA-PLUS (seniorenplatform), het aanspreekpunt is. 

8. Robert Logger, ondernemer elektrotechniek

Als vrijwilliger betrokken bij verschillende participatieprojecten, zet zich bij Het Taalhuis in voor integratie nieuwe Nederlanders en expats, is actief bij reizigersbelang Rover en al jarenlang strijder voor het behoud van de Museumtram, wat gelukt is. Gaat zijn expertise inzetten op het gebied van verkeer en vervoer, integratie en planologie. 

9. Wil Seiffers-Nijhuis, vrijwilliger ANBO belastingadvies & toeslagen

Een voor AVA een gewaardeerd en bekwaam burgerlid in de commissie Burger & Samenleving. Ook actief als vrijwilliger voor o.a.de seniorenorganisatie ANBO, waarbij zij vooral ouderen financieel adviseert op het fiscale vlak, tegenwoordig ook bij het aanvragen van een QR code. 

10. Robbert Seidemann, Business & Channel Development Manager

Als betrokken bewoner in het Oude Dorp betrokken geweest bij verschillende participatieprojecten. Daar is de ambitie gegroeid om zich samen met AVA in te zetten voor een inclusieve gemeenschap, met meer diversiteit, het vitaliseren van de stad en om onze jongeren te behouden, betaalbare starterswoningen. 

De lijst zal voor eind januari 2022 nog worden aangevuld met een aantal zeer interessante lijstduwers, dan wordt ook ons volledige verkiezingsprogramma bekend. Voor nu al de belangrijkste speerpunten: BETAALBARE STARTERS- & SENIORENWONINGEN, VERJONGING en DIVERSITEIT. 


Praat mee

0 reacties

Geef een antwoord
Your email address will not be published.

Sluiten X
en ontvang de nieuwsbrief