Lachwekkende evenementen enquete toont (on)vrede inwoners

Lachwekkende evenementen enquete toont (on)vrede inwoners Amstelveen

Het is typisch Amstelveen om een enquête te houden over evenementen en dan minder dan 8% van de slechts 800 deelnemers onder de 30 jaar te laten zijn. Dat waren dus 70 personen ten opzichte van 730 personen. Slechts 34,5% was onder de 50 jaar. Dan zijn de uitslagen van deze enquête bij voorbaat toch al lachwekkend!

Het is dan ook niet gek dat de tevredenheid over het Sinterklaasfeest onder alle opa’s en oma’s die meededen groot was. Alleen die geluidsoverlast kon wel wat minder. Ook het Amsterdamse bostheater scoorde hoge ogen. Zeker begrijpelijk als je de mening van de jongeren en jongvolwassenen nagenoeg uitsluit. Tot slot kwam ook de dagmarkt op vrijdag goed uit de bus. Loop er eens rond en kijk wat de gemiddelde leeftijd is. Dan begrijp je waarom de waardering hoog is. En wie durft een dagmarkt trouwens een evenement te noemen? 

Waar bleven de echte vragen over evenementen in Amstelveen?

De enquête was bijna meer bevestiging zoekend dan ingericht met een open vraagstelling. Het liet geen enkele ruimte om input te krijgen of er de juiste of genoeg evenementen zijn in Amstelveen. Dat is jammer want een klein gesprek met jongeren in Amstelveen zou meer informatie opleveren dan deze hele enquête. 

En weet je wat pas echt jammer is? De enquête is 6 jaar geleden gehouden en nog steeds is er niets verandert!


Praat mee

0 reacties

Geef een antwoord
Your email address will not be published.

Sluiten X
en ontvang de nieuwsbrief