Wie kent er een leuk festival in Amstelveen?

Wie kent er een leuk festival in Amstelveen?

AVA Next streeft naar meer festivals en activiteiten voor oud én jong. Iets waar we allemaal plezier aan kunnen beleven of soms alleen maar de jeugd. Wanneer staan de wethouders open voor de massa die, voor nog geen duizend euro de volgende braderie of activiteit willen bezoeken? Wanneer is het tijd voor de stem van de jeugd en jongvolwassen?

Wat Amstelveen nodig heeft is meer festivals en hieronder noemen we een paar ideetjes:

  • Amstelpop: 3 dagen lang de meest populaire bands van dit moment die een concert geven langs de Amstel. Loop, rij of vaar erheen en kies je favoriete band om compleet los te gaan.
  • Gaat heen in Amstelveen: Wees welkom om van Zaterdag op Zondag (datum x) elke kroeg te bezoeken. Een biertje kost een Euro. Overal tot 04:00 ‘s nachts en je mag pas naar huis als als de muziek op is.
  • De Amstelveense Weiland Parade: Hoezo heeft alleen Amsterdam het alleenrecht op een Parade. Dat kunnen wij beter. 1 week lang feest, muziek en voorstellingen voor jong en oud. 
  • De Amstelveen Vegan Week: Alle Vegan maaltijden 50% korting in elk restaurant. Gesubsidieerd door de gemeente Amstelveen. 
  • HardRock week: Diverse café’s en uitgaansgelegenheden in Amstelveen draaien alleen de allerhardste hardrock. Hard en heftig. Tot in de laatste uurtjes.

AVA Next heeft nog veel meer van dit soort ideeën waar jongeren en jongvolwassenen op zitten te wachten. Maar wachten de wethouders en burgemeester hier ook op? Of willen die liever bowlen of thuis achter de buis knutselen? Wij zullen zorgen dat onze ideeën gehoord en werkelijkheid worden.     

Sluit je aan bij AVA Next want samen zullen we Amstelveen verjongen, levendig maken en de huidige wethouders wakker schudden. Waar een wil is, is een weg, maar het begin bij onze boodschap uitdragen.


Praat mee

0 reacties

Geef een antwoord
Your email address will not be published.

Sluiten X
en ontvang de nieuwsbrief